AM RED verhuurt aan Outdoor winkel Bever


AM Real Estate Development verhuurt circa 1300 m2 winkelruimte aan Bever, dé buitenwinkel met 40 vestigingen in Nederland. Begin dit jaar verhuurde AM RED aan Barista Cafe op de Noorder Arcade. Met het opnieuw aantrekken van een kwalitatieve huurder wordt het Alkmaarse winkelcentrum verder versterkt als kloppend hart voor de regio met grote retailmerken in combinatie met hoogwaardige horeca. Bever heeft voor tien jaar de huurovereenkomst getekend.

Waar gezondheid het thema is voor kantoren, werkt AM RED op retailvlak aan het thema van
transformatie en gebiedsontwikkeling. Dit betekent een gezonde en passende mix van onder andere winkels, horeca en zorgvoorzieningen.

Bever huurt aan de Noorderkade 123 dat onderdeel is van het winkelcentrum Noorder Arcade in Alkmaar. De Noorder Arcade ligt op loopafstand van de historische binnenstad van Alkmaar en heeft een eigen ondergrondse parkeergarage. Op dit moment ondergaat het winkelcentrum een grootschalige verbouwing, die begin 2017 wordt afgerond. Er werden recent al huurovereenkomsten getekend met ANWB, Decathlon en Barista Cafe. AM RED werd bij deze transactie geadviseerd door Kuijs Reinder Kakes. Bever werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand vastgoed adviseurs.